Alla är vi vinnare!

25 januari, 2016 — 6 kommentarer

FullSizeRender-139

Förra veckan kickade jag igång första tävlingen här på bloggen. Svaren strömmande in i sådana mängder att internet tydligen kraschade.

whoa

Men det löste sig och tävlingen är nu avgjorde. Och vinnarna är…

Men först, det var tre riktigt kniviga frågor som skulle besvaras för att man skulle ha chansen att vinna en JCRE-bag. Förvånansvärt många hade svarat rätt på samtliga frågor. Det kan bara betyda en sak: Löpare är sjukt smarta.

Här är då de rätta svaren:

C ) JustCantRunEnough

B ) Löpare på gränsen till nervsammanbrott

B ) LG Skoog

De tre vinnarna är:

Malin Junghard – Växjö

Ludde Edgren – Göteborg

Amanda Nyman – Täby

Stort grattis till er alla tre! En JCRE-bag kommer med posten inom kort.

Skärmavbild 2016-01-18 kl. 08.47.11

Tack till alla som var med och tävlade! Det kommer fler tävlingar fram över.
Jag vill passa på att dela ut en bag var till två läsare som peppat med kommentarer och engagemang här på bloggen. Jag uppskattar det verkligen!

Mikael Lipschütz och Tobias Jönsson jag skickar en bag som tack för allt! Maila mig adress bara.

Hoppas ni alla fortsätter att kolla in här! Jag vet att det är skralt med träning just nu för min del. Var ute och sprang i lördags. Det var varken snabbt eller snyggt. Jag tror faktiskt att vem som helst skulle kunna springa snabbare än mig i nuläget. Senare på kvällen var jag stel som en pinne och haltade runt med spänd och öm hälsena, och ömma höfter (det sista lät nästan sensuellt, men trust me det var det inte). Det positiva var att jag inte alls hade några känningar i posterior tibialis. Med lite tur så är den skadan på väg att dra sig tillbaka. Det hade varit fantastiskt skönt att slippa oroa sig över det. Faktum är att det är mycket på grund av känningar där som jag inte sprungit så mycket på senaste.

En annan positiv sak är att jag faktiskt gillar känslan av att vara lite stel och öm efter ett pass. Det har liksom sin charm. Som en lårkaka kan vara lite mysigt att ha efter ett thai-boxningspass. Man känner sig levande på något små-skönt-klychigt sätt. Att den vänstra hälsena plötsligt blev så öm efter bara ett lätt löppass, tyckte jag iofs var lite skumt. Stod och diskade undan lördagsmiddagen och grubblade lite tyst för mig själv ”Is this 40?”. Svaret var obarmhärtigt ”No, you idiot. This is pushing 43!”
Men men, alla är vi vinnare på vårt eget sätt.

Det ska verkligen bli intressant att dra igång den här gamla kroppen och veva igång marathonmaskineriet igen.

6 responses to Alla är vi vinnare!

 1. 

  Yes, vilken schysst bag. Tack! Kan behövas efter en riktigt trist skade- och förkylningsdrabbad löparmånad. Det är med denna bag det vänder! Mot Rom maraton 10 april!

  Gilla

  • 

   Ludde! Tack för skön kommentar. Grattis till vinsten! Hoppas du repar dig från förkylning o skador. Och att bagen för tur med sig mot Rom. Den kommer med posten inom kort.
   All lycka till den 10 april!

   Gilla

 2. 

  Ah, vad kul David. Jag skickar min adress

  Gilla

 3. 

  Absolut Mikael! Hoppas du får användning av bagen! Den kommer med posten inom kort.

  Gilla

 4. 

  Fantastisk recension du/ni fick i DN idag. Grattis! Artikel häromdagen dessutom, kul att läsa. Hoppas att löparveckan varit lika bra men jag misstänker att löpningen har fått prioriteras ner 😉

  Gilla

  • 

   Tack Tobbe! Ja, vi har verkligen fått ett fint mottagande av både publik och press. Kul och skönt. Löpningen har fått vänta. Men idag (mån) börjar turnén och med den träningen inför Sthlm marathon. Det är dags nu!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s