Att svara eller inte svara

11 maj, 2015 — 2 kommentarer

FullSizeRender-52

Att svara eller inte svara. Det verkar vara frågan som min kropp ställt sig de senast veckorna. Jag har försökt att nå den vid upprepade tillfällen. Men icke. Det är inte så att det har tutat upptaget eller att jag har försökt komma fram på någon udda tid på dygnet. Och min kropp är inte så populär att jag mötts av ”Det är många som ringer just nu. Men du behåller din plats i kön”. Jag har bara inte fått något svar.

Men så plötsligt – i måndags – händer det! Hello, is it me you’re looking for? Även om jag var rejält frustrerad och förbannad vid det här läget och hade lust att skälla ut fanskapet, så behöll jag mitt lugn. Man ska inte bråka med kroppen. Jag var glad att äntligen få någon respons.
Sen dess har vi haft en rätt fin kommunikation. Det har känts lite styltigt och krystat då och då. Jag märker att jag måste gå varsamt framåt. Den verkar nämligen lite känslig den här kroppen just nu. Klagar och gnäller ganska mycket om mörbultade fotknölar och stramande ljumsksenor och bla bla bla. Jag är sjukt less på att höra skiten, men spelar med så gott jag kan och försöker få den på bättre tankar. Tyvärr vill den vill inte prata löpning varje dag. Så det har fått bli lite cykel också. Mot min vilja förstås. Känns som om mitt tålamod testas dagligen. Men skam den som ger sig. Biter ihop. Och när kroppen svara så säger jag alltid med min vänligaste stämma: I just called to say I love you.

Utdrag ur veckans trevande samtal:

Mån: 15km + dynamisk stretch.

Tis: Cykel. Intervaller 2-4-6-8min + chin ups
Kväll: Stretching

Ons: 22km

Tors: Återhämtninspass. Cykel 1tim + lätt styrka
Kväll: Bål och höftstyrka + push ups

Fre: 15km

 

 

2 responses to Att svara eller inte svara

 1. 

  Bra vecka. Skaffa mobilsvar. Vi går mot varma tider. Då vaknar alla funktioner i kroppen./Bless LG57

  Gilla

 2. 

  Yes LG!! Varmare tider är vad jag behöver. Det var en helt ok vecka löpmässigt. Önskar att jag fått in ett på lör eller sön. Men det går iaf framåt!
  Allt gott / D

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s