Maratonkåt

23 november, 2014 — 13 kommentarer

Skärmavbild 2014-11-22 kl. 10.50.07

Ok, det här inlägget blev helt enkelt en låt. Man måste mix it up ibland, eller hur? En kort, en lång, en sång. Texten är en flirt med Petters Mikrofonkåt. I mina händer blev den Maratonkåt. Lyssna! Hope y’all gonna like this sh*t!
Världens största shout out till David Giese som ställde upp med studio och mad skills. Vad än ni behöver -hemsida, logga, musik, video, 2 dl mjöl, you name it – Mr Giese kan hjälpa er. Kolla in hans hemsida: www.davidgiese.com

Yo, big shout out to LG Skoog!
Han skrev om min blogg i Runners World, ja’ ba’ dog.

Följ gärna bloggen om ni gillar.
Ok då kör vi!

Längs Södermälarstrand, Västerbron plöjer fram
samma stam pensionärer och trötta motionärer
Mil-mytomaner. Bananer!?
Jag glider som ett gäng minimala kenyaner.
42 maxade kilometer fatta det. Vi e löpare, kämpare
grymma milslaktare. Tjejer som är äkta.
Killar som blir knäckta när de kommer för att flasha
jag ba’ spurta för att persa.
Min släkt, Born to run, jag springer som en kung.
Glider fram med vaselin på min pung
Träna hårt, träna mer, träna rätt
Sen ut på gatan betala med svett.
Sträckan den är lång och den kräver respekt
Asfalt hård som betong du blir knäckt.
Sub 40 på milen. Jag hittar stilen.
Racar er på 10K och ni kan ta bilen.

Eyo jag springer på mot nästa nivå
utmanar kroppen så långt det kan gå
Kommer in springer hårt i stockholmsterräng
det är tiden jag vill åt jag är Maratonkåt.

Klarar stilar. Yao, kilometrar och milar
joggare som vilar. Aldrig! Jag filar
på uthållighet kämpar så ni vet
Och bloggen som jag har den e fet.
Just Cant Run Enough!
Jag e gammal som satan men springer om dig på gatan
mannen, känn draget i ditt hipsterskägg
ökar farten, inte rädd för nån vägg.

De försökte få mig gå på rehab och jag ba’ ja ja ja!
Stötvågsbehandling det ska va bra för min hälsena.

Eyo jag springer på mot nästa nivå
utmanar kroppen så långt det kan gå
Kommer in springer hårt i stockholmsterräng
det är tiden jag vill åt jag är Maratonkåt.

/JustCantRapEnough

 

13 responses to Maratonkåt

 1. 

  Bra jobbat! Härligt! Hur grym som helt :-)!

  Gilla

 2. 

  Både och :-)! Jag har klarat sub40 många gånger. Har som bäst höga 38 min som jag sprang förra året. Dock blev det ingen sub40 mil det här året, och det känns lite surt så nu är målsättningen att komma tillbaka under 40 min.

  Vill också passa på att säga att jag är riktigt imponerad av din maratid! Lycka till framöver och riktigt kul initiativ med låten :-)! Bra jobbat!

  Gilla

  • 

   38 är inte så dåligt. Det är många som kämpar för att få en sån tid. Förstår att det känns surt att inte ha klarat sub 40 i år. Men tänk så här: Been there, done that. Doin’ it tomorrow!
   Lycka till med löpning! Hoppas du tittar in på bloggen igen!

   Gilla

 3. 

  Ha ha ha…vad grym du är David!
  Vi får se till att hänga snart, saknar dig.
  Hälsa familjen!

  Gilla

 4. 

  Skön blogg, bra sprunget och bra låt, lyssnade med ett stort igenkännande leende! Fortsätta springa och blogga om det så ses vi på någon startlinje framöver! Har sprungit sju maraton varav fyra sub3 och 2015 hoppas jag på att stå på startlinjen till NYC Marathon!

  Gilla

  • 

   Stort tack Staffan! Sju maraton… Jag ligger i lä där. Har ju egentligen sprungit löjligt få lopp. Hoppas på fler kommande säsong. Vill också springa NYC maran nästa år. Men redan nu verkar det krocka med jobb… Hoppas kunna lösa det. Antar att du är med i dragningen? Grymt jobbat med fyra sub3 maraton. Keep ‘em coming!

   Gilla

 5. 

  Riktigt kul och grym låt!
  Vad menas med Sub40?

  Gilla

  • 

   Tack! Kul att du gillar låten. Hoppas du gillar resten av bloggen med. Med Sub40 menas att man springer milen på under 40 minuter. Kanske gör du redan det. Om inte, så har du nu ett bra mål. Allt gott!

   Gilla

 6. 
  Tommy Törnquist 6 januari, 2015 kl. 07:50

  Rolig och bra låt. Riktigt bra. Vi ses i Paris. 🙂

  Gilla

  • 

   Tommy! Tack för kommentaren. Och mäktigt att du också ska springa Paris Marathon! Vad siktar du på för tid?
   Det vore onekligen otippat men kul om vi sprang på varandra i vimlet 🙂 Hör gärna av dig när det drar ihop sig.
   All lycka till med förberedelserna!

   Gilla

   • 
    Tommy Törnquist 8 januari, 2015 kl. 11:00

    Det skulle vara i starten vi ses i så fall David. Du är grym gämfört med mig. Jag har som bäst sprungit maran på 3:28 och nu är jag 55 så jag tror att möjligheten är rätt så liten att jag skulle persa. Det är kvarten mer idag. Men jag ska hålla utskik efter dig i Paris. 😄

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s