Peppen är tillbaka

10 november, 2014 — 2 kommentarer
bild-4
”Hur länge har jag suttit på den här cykeln egentligen?”

 

Peppen på att träna kom plötsligt tillbaka! Imorse tror jag. Möjligtvis kom den i går kväll när jag satt i soffan med ett glas rödvin. Hur den försvann vet jag inte riktigt. Kanske glömde jag den på Arlanda på väg till London? Eller kanske fastnade den i tullen på vägen hem? Who knows…
Men nu är den i alla fall tillbaka. Och det känns väldigt bra. Jag skrev tidigare i ett inlägg att jag inte skulle nämna min förbannade hälsena igen på ett långt tag. Men det blir bara konstigt att inte göra det. Läser man mina inlägg nu så kommer man ju bara undra ”Varför springer han aldrig!?”
Så, hälsenan är körd. Det gör ont!! Så är det bara. Går inte att ignorera. Bara acceptera. Skador hör tyvärr till det här med löpning. Det är bara att bita ihop och försöka göra det bästa av det.

Paris Marathon är just nu det främsta målet. Det känns bra att ha ett mål. Vill så klart helst prestera en bättre tid än i Berlin, 2:56:11. Visst, det kommer bli tufft. Först måste jag spendera tid på rehabilitering. Sen när hälsenan känns bättre så börjar den successiva träningsökningen. Då gäller det att inte slita ut hälsenan igen. Det är inte förän efter allt det som den egentliga marathonträningen kan börja. (Jävla nuläge!)
Men jag känner mig peppad! Tänker köra alternativträning så hårt och mycket jag kan. Fokuserar på att öka syreupptagningen. Mycket intervaller alltså. Försöka genomlida långa och hårda pass, på framförallt motionscykel, som förbereder mig så bra som möjligt för ett marathon.

Har bokat första tid för rehab. Endast 100kr per tillfälle. Sverige är fantastiskt ändå.

Min kompis Micke som hjälpt mig med lite tekniska bitar kring bloggen sa: ”David, har du tänkt på att du kan skriva korta inlägg också?”

Tack, Micke!

2 responses to Peppen är tillbaka

 1. 

  Vilken bra och inspirerande blogg du skriver! Nu springer jag ju inte närheten av dina tider. (Så himla nöjd med milen på 54 min) men jag gillar att du skriver tiderna och träningsupplägg och dyl. Det är ju det man fokuserar på när man håller på med sånt här. Och det är väl klart du ska skriva om din onda hälsena. Det är ju tyvärr en stor del av en löpares vardag. Själv har jag ont i hälen! Heja nörderiet! Vore trevligt med en fika någon dag!

  Gilla

  • 

   Tack Mathias!Kul att du kollat in bloggen och gillar. Känns ju lite ovant och smått bisarrt att helt plötsligt blogga. Men va f-n, why not? Det är ett sätt att få ur mig lite av all löpning som snurrar i huvudet på mig. Fortsätt gärna att kolla in på bloggen. Grattis till 54 på milen! Du måste ha gjort framsteg ganska snabbt? En fika snart vore supertrevligt! Hörs om det. / D

   Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s